Kristiansand Elektro AS - KEAS Bygg & Vedlikehold AS 

ELEKTRIKER - RØRLEGGER - MURER - TØMRER 

I 1991 var det dårlige tider og omtrent 100 elektrikere i Kristiansand var sagt opp eller permittert. Kristian Moi, opprinnelig fra Kabelvåg var en av dem. Dette var puffet som førte til at Kristian startet enmannsforetaket som ble markedsført som KEAS. I 1999 ble Kristian sammen med Eivind Sandvik og Kommunikasjonsprodukter AS  enige om å satse litt mer. Lærling Kim var da eneste ansatte i tillegg til Kristian. Med Kristian som faglig leder og Eivind som daglig leder økte KEAS jevnt og trutt. i den perioden var det mange høylytte diskusjoner, og masse uenighet, men aldri uvennskap - en utrolig artig tid! Vi gjennomførte flere større prosjekter i den tiden, med Bispegra Omsorgssenter som det største. Med årene valgte Kristian å gå "oljeveien".  Eivind sto alene igjen uten faglig leder, men i 2007 begynte Installatør Bjørn Hille hos KEAS.

I 2007 ble Harald Nordhelle ny mann i administrasjonen, samtidig ble Erik Tønnessen ansatt som førstemann uten elektrosertifikat. Erik er murer og hadde i noen år drevet med oppussing av bad som selvstendig næringsdrivende, og hadde lyst på kolleger. I sin tid som selvstendig hadde han også lært KEAS å kjenne som et firma man kan stole på. Med det som grunnlag startet KEAS utvidelsen fra elektriker-firma til Totalleverandør. 

I dag er KEAS det eneste firma i Kristiansand som kan gjennomføre de fleste prosjekt med bare egne ansatte. Med norskspråklige medarbeidere med norske fagbrev og godt utstyrte servicebiler arbeider vi aktivt for å holde avtaler på en bedre måte enn en del håndverkere, og ønsker å bidra til at private og bedrifter kan overlate koordineringen av jobben til oss.

BEDRIFT eller PRIVAT,

ring oss om du ønsker Positive og Godt Motiverte elektriker, rørlegger, tømrer, snekker, murer!

Besøk også gjerne vårt idèsenter før du pusser opp!

Totalleveranse?  - kontakt Erik. 

Det KEAS utfører som ikke er elektro gjøres i eget selskap, populært kalt B&V. Avdelingen tar seg av alt fra oppussing av bad til nybygg, vasking av hus til maling av hus, rørleggerarbeid, flis & murerarbeid, snekkerarbeid, ventilasjonsrensing osv. Vi er også en av Sørlandets største på Kjøkkenmontasje med mer enn 150 kjøkken i året. 

Skal du pusse opp badet, legge fliser, installere ny varmtvannsbereder, få innebygd klosett, eller rett og slett ønsker en enklere hverdag under nye byggeprosjekter? Da tar du kontakt med Erik Tønnessen.

Vi holder til i Rigetjønnveien 3, 4626 Kristiansand S

Elektro og generelle ting:

Tlf: 38 00 28 40 Fax: 38 00 28 49 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Totalprosjekt, kontakt Erik Tønnessen

Erik Tønnessen

Erik: Tlf. 924 37 273

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte

Christian Sandvik_tn
Aref1
Harald
Yirgalem Ogbalidet_tn
Henrik
OddChristian1
Cato160-173
Visar
Kristian-Bjerke
Frode160-174
Andre
Simon1
Roger
Erik Tonnessen_tn
frank
Stian
eivind sandvik_tn
bjrn hille_tn

KEAS på Facebook

Nyheter

Godkjent Våtromsbedrift

Våtromsbedrift


NEMKOSERTIFISERT

nemko

 

 

 

 


VikingBad logo

Massasjebad

VVS-produkter

 

 

 

Her holder vi til

KEAS

KEAS Kristiansand Elektro AS
Rigetjønnveien 3
4626 Kristiansand
Tlf 38 00 28 40

Del på sosiale medier

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace

Joomla websider vedlikeholdes av Web Norge