top of page

Om oss 

KEAS  startet i 1999. Vi gjennomfører de fleste prosjekt som totalleverandør med en kontaktperson pr prosjekt. I tillegg har vi daglig små og store serviceoppdrag på bygg og elektro.

Kristiansand Elektro AS - KEAS Bygg & Vedlikehold AS 

ELEKTRIKER - RØRLEGGER - MURER - TØMRER 

 

I 1991 var det dårlige tider og omtrent 100 elektrikere i Kristiansand var sagt opp eller permittert. Kristian Moi, opprinnelig fra Kabelvåg var en av dem. Dette var puffet som førte til at Kristian startet enmannsforetaket som ble markedsført som KEAS. I 1999 ble Kristian sammen med Eivind Sandvik og Kommunikasjonsprodukter AS  enige om å satse litt mer. Lærling Kim var da eneste ansatte i tillegg til Kristian. Med Kristian som faglig leder og Eivind som daglig leder økte KEAS jevnt og trutt. i den perioden var det mange høylytte diskusjoner, og masse uenighet, men aldri uvennskap - en utrolig artig tid! Vi gjennomførte flere større prosjekter i den tiden, med Bispegra Omsorgssenter som det største. Med årene valgte Kristian å gå "oljeveien".  Eivind sto alene igjen uten faglig leder, men i 2007 begynte Installatør Bjørn Hille hos KEAS.

I 2007 ble Harald Nordhelle ny mann i administrasjonen, samtidig ble Erik Tønnessen ansatt som førstemann uten elektrosertifikat. Erik er murer og hadde i noen år drevet med oppussing av bad som selvstendig næringsdrivende, og hadde lyst på kolleger. I sin tid som selvstendig hadde han også lært KEAS å kjenne som et firma man kan stole på. Med det som grunnlag startet KEAS utvidelsen fra elektriker-firma til Totalleverandør. 

I dag er KEAS det eneste firma i Kristiansand som kan gjennomføre de fleste prosjekt med bare egne ansatte. Med norskspråklige medarbeidere med norske fagbrev og godt utstyrte servicebiler arbeider vi aktivt for å holde avtaler på en bedre måte enn en del håndverkere, og ønsker å bidra til at private og bedrifter kan overlate koordineringen av jobben til oss.

Historien om Keas
bottom of page